hoe wij werken

Kennismaken.

Kennismaken.

Kennismaken.

Wellicht heb je al een kavel met ontwerp of ben jij je nog helemaal aan het oriënteren. Aan het begin van je bouwambities kun je altijd vrijblijvend een beroep doen op HUUZ. We luisteren naar jouw wensen en plannen en bespreken hoe HUUZ. hieraan kan bijdragen. Wellicht wil je een referentieproject bezoeken om het zelf te ervaren. Wanneer we allebei enthousiast zijn en er samen vertrouwen in hebben is het tijd voor de volgende stappen.  

ONTWERP.

ONTWERP.

Wij werken samen met architecten en tekenbureaus met ruime ervaring en een passie voor houtbouwprojecten en kunnen je adviseren welk bureau het beste aansluit bij jouw gewenste stijl en budget.

Alle denkbare bouwstijlen zijn mogelijk. Onze houtbouwmethode betekent dus niet dat je gebonden bent aan een houten huis met houten gevelbekleding. Het is ook zeker in te zetten wanneer je wel wilt profiteren van alle voordelen van een HUUZ. project, maar bijv. een klassieke of traditionele look wenst.

Wanneer je zelf al een architect hebt uitgekozen dan plannen wij hier graag vroeg in de ontwerpfase een overleg mee in om mee te denken over hoe alle voordelen van onze bouwmethode optimaal tot hun recht komen.

Begroting

begroting.

Uiteraard wil je graag tijdig weten welke bouwwensen haalbaar zijn voor jouw beoogde budget. Samen kijken we wat er mogelijk is voor jouw specifieke situatie en geven al in een vroeg stadium een eerlijke en realistische kostenindicatie om vervelende en onverwachte nacalculaties te voorkomen.

De bouwteam werkvorm zorgt tevens voor een goede kostenbeheersing. Gedurende de gehele ontwerpfase met de architect geven wij al adviezen om tijdig aanpassingen te treffen, wanneer dit nodig is om binnen de door jou opgegeven kaders te kunnen bouwen.

Bouwteam.

Bouwteam.

HUUZ. werkt in een vast bouwteamverband. Deze vorm van werken zorgt voor een efficiënt bouwproces van ontwerp tot oplevering, waarbij alle aspecten van het bouwtraject optimaal op elkaar worden afgestemd voor een feilloze uitvoering. Als opdrachtgever ben je zelf de belangrijkste betrokkene in dit bouwteam. Samen bezoeken we alle bouwpartners, waaronder ook de fabriek waar je persoonlijk ervaart hoe en waar de basis van jouw huis wordt gemaakt. 

Voorbereiden.

voorbereiden.

Samen met onze bouwteampartners, bestaande uit gerenommeerde bedrijven die dezelfde passie voor houtbouw delen, gaan we aan de slag. Dit team van professionals weet als geen ander dat het bouwen van een huis voor veel mensen de belangrijkste en grootste aankoop van hun Ieven is. Iedere bouwpartner is dé specialist in zijn eigen vakgebied. Voordat we daadwerkelijk beginnen met de bouw zorgen we dat het hele ontwerp tot in de kleinste details is uitgewerkt en alle werkzaamheden van A-Z in kaart zijn gebracht. In de planning wordt alles nauwkeurig afgestemd met alle partijen. Uiteraard blijf je zelf betrokken bij de voortgang en hebben we doorlopend contact over alles wat jij belangrijk vindt in jouw toekomstige droomwoning.

BOUWEN.

BOUWEN.

Doordat we in het voortraject alles zorgvuldig hebben uitgewerkt en een groot deel van het werk ondertussen al is uitgevoerd in de fabriek verloopt de feitelijke bouw snel en efficiënt. Het is geweldig om te zien hoe snel jouw eigen bouwproject nu tot realisatie komt.

WONEN.

WONEN.

Geniet van jouw eigen maatwerkhuis dat helemaal voldoet aan jouw woondromen.

OOK KENNISMAKEN
MET HUUZ?

RECENTE PROJECTEN.